Over ons

Capital Ideas is gemaakt voor lezers die het beleggingsnieuws van vandaag in een langetermijnperspectief willen plaatsen.

Al sinds 1931 richt Capital Group zich volledig op het realiseren van superieure, consistente resultaten voor langetermijnbeleggers. Dit doel bereiken we dankzij zgn. high-conviction portfolios, portefeuilles die op basis van sterke overtuigingen zijn samengesteld, grondig research en individuele verantwoordelijkheid.

Afgestemd op het succes van beleggers

We baseren onze beslissingen op langetermijnoverwegingen, omdat dat in onze optiek het meest in het belang van onze klanten is. Het behalen van superieure langetermijnresultaten is onze enige doelstelling. Onze portfoliomanagers worden dan ook beloond op basis van resultaat, niet op basis van de omvang van de beleggingen die ze beheren. Als collectief zijn de medewerkers van Capital Group ook belangrijke beleggers in het beleggingsaanbod van het bedrijf.

The Capital SystemSM

Het doel van ons beleggingsproces, The Capital SystemSM, is om individuele beleggingsprofessionals in staat te stellen hun vaste overtuiging te volgen en tegelijkertijd het risico te beperken dat is verbonden met geïsoleerde besluitvorming. Elke portefeuille bestaat uit onderdelen die onafhankelijk van elkaar worden beheerd door beleggingsprofessionals met verschillende achtergrond, leeftijd en beleggingsbenadering. De werking van het systeem wordt gecontroleerd en gereguleerd door een meerlagige governancestructuur.

Solide fundament voor de toekomst

Als particuliere onderneming met een onafhankelijk bestuur en een solide balans investeren wij in onze capaciteiten, in goede en in slechte tijden. Wij beschikken over zeer ervaren beleggingsprofessionals, een stevige basis en we zetten in op een beleggingsproces voor de lange termijn.